Zaterdag ons cadeautje verzilveren.

In 2009 kreeg ik een telefoontje van Marcel Cornelisse men had bij Rojo Steigerbouw mijn eerste project en sinds dien ben ik nog altijd welkom.Wat het speciaal maakt is op dat moment was mijn vrouwtje zwanger en zaterdag gaan we met zijn 3 slapen eten en drinken in het hotel inntel Zaandam 1 van de meest spraakmakende gebouwen in Nederland een cadeau van de huisartsen post nog bedankt.

Het gebouw is mooier van de buiten kant dan van de binnen kant.Zwembad was fijn voor de kids,avond eten 3 gangen menu,wat zal ik zeggen jeeminee wat een drama.Paar biertjes daarna en de avond was weer top.Ontbijt wel lekker,daarna naar huis en ff dora meepakken bij pathe de kuip.Chelsea Debipersad en haar nichtje onze vaste reis gezelschap Kiara Kazim.
Uitgelichte berichten
Recente berichten