Verjaardag Zurika

Na veel jaren kwakkelen op haar verjaardag hadden we samen besloten om haar verjaardag wel uitgebreid te vieren.Een verjaardag is de dag van geboorte en dat mag niet verkwanselt worden door wat dan ook.Ik deed mijn best maar het is toch heel stom verlopen het lijkt als of er iets op mijn geest rust wat mijn vrouw der verjaardag altijd doet vermoeilijken.Maar we gaan in ieder geval positief te werk en alle kleine beetjes helpen.Nou hebben we dus een feestje gegeven op 7-12-2019.En dan gingen mijn broers om 21.30 weg en ik vond al dat men raar keek.Blijkt dat de enige levende oma net overleden was over de 80 jaren en dat was mijn moeder zijn moeder in Suriname.Ik wist dat ze ziek was.Ik kreeg circa 22.00 een berichtje te zien van mijn nichtje en ik ging zitten op de bank en de dj speelde door.Ik dacht nee ik stop het feest niet en bleef op de bank zitten en als men mij wat vroeg vertelde ik niets en zei dat ik moe was.Het punt is the show must go on.Mijn oma Florance Ramfali was mijn aller beste maatje in mijn jeugd een top vrouw.In Oktober 2011 heb ik een reis Suriname geboekt voor mijn schoon ouders en mijn gezin speciaal zodat mijn kinderen en ik nog 1 keer mijn oma konden zien omdat ik toen al dacht dat het niet meer lang zou duren.Zo sterk dat ze is hield ze het nog 8 jaren langer vol.Maar nu is ze bij haar overleden kinderen en haar echtgenoot mijn opa Scherf.Ik heb er vrede mee.En wens mijn vrouw nog vele gelukkige en blijde en gezonde jaren toe,mijn vrouw verdient het haar verjaardag net zo fijn te vieren als de mijne of die van ieder ander persoon in de familie.Op 6-12-2019 werdt Zurika 38 jaar en dat zijn haar verzamelde jaren en dat is haar winst in het leven.Hou van jou sexy.

.

Uitgelichte berichten
Recente berichten