Be strong and survive.


Als je weet hoe hard je hebt gestreden moet je ook weten dat je die gene die met jou hebben geleefd nooit mag vergeten.Het gaat nooit makkelijker worden maar als je ooit begonnen bent met het bouwen van een leven moet er een structuur zijn na jaren van bouwen.In mijn structuur zit een vrouw en kinderen en een familie.Mijn werk en zelfs het Nederlandse maatschappelijke openbaar gemaakt voor publiekelijke steun de overheid heb ik leren respecteren.Daar mee wil ik zeggen dat in mijn optiek je nooit geweldadig mag zijn naar agenten/brandweer/ambulance en al die medewerkers die hun leven geven om de burgers te beschermen.Deze mensen helpen ons en hoe achterbaks zouden wij zijn hun morgen te bedanken als men onze naasten redden en wij vandaag men zelf mept of uitscheld.Zijn wij echt zo laag of hebben wij normen en waarden die echt toe doen.Zelfs de belastingdienst die ons hard kan aanpakken maar ook voor een dialoog open staan mits u oprecht bent.Dus zorg dat u uw zaken op orde hebt en strijd eerlijk oogst op het eind wat jezelf gezaait hebt,ontvang je niets dan zal jou kinderen oogsten wat u gezaait hebt want hun hebben gezien hoe oprecht u was en zo zal goedheid zegen vieren.Good luck ik heb het gered en ik ben de zwakste dus moet een ieder het kunnen redden.Geloof in god en leef.

Uitgelichte berichten
Recente berichten