Be strong and survive.

September 29, 2019

 Als je weet hoe hard je hebt gestreden moet je ook weten dat je die gene die met jou hebben geleefd nooit mag vergeten.Het gaat nooit makkelijker worden maar als je ooit begonnen bent met het bouwen van een leven moet er een structuur zijn na jaren van bouwen.In mijn structuur zit een vrouw en kinderen en een familie.Mijn werk en zelfs het Nederlandse maatschappelijke openbaar gemaakt voor publiekelijke steun de overheid heb ik leren respecteren.Daar mee wil ik zeggen dat in mijn optiek je nooit geweldadig mag zijn naar agenten/brandweer/ambulance en al die medewerkers die hun leven geven om de burgers te beschermen.Deze mensen helpen ons en hoe achterbaks zouden wij zijn hun morgen te bedanken als men onze naasten redden en wij vandaag men zelf mept of uitscheld.Zijn wij echt zo laag of hebben wij normen en waarden die echt toe doen.Zelfs de belastingdienst die ons hard kan aanpakken maar ook voor een dialoog open staan mits u oprecht bent.Dus zorg dat u uw zaken op orde hebt en strijd eerlijk oogst op het eind wat jezelf gezaait hebt,ontvang je niets dan zal jou kinderen oogsten wat u gezaait hebt want hun hebben gezien hoe oprecht u was en zo zal goedheid zegen vieren.Good luck ik heb het gered en ik ben de zwakste dus moet een ieder het kunnen redden.Geloof in god en leef.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Rise up and take your stands again.

August 22, 2019

1/5
Please reload

Recente berichten

December 15, 2019

September 29, 2019

September 27, 2019

September 15, 2019

September 4, 2019

September 1, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

1980 Wiedjai Debipersad/steigerbouw/mijn werk

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon