Schuldig of niet Schuldig.

Ik heb met 1 voorman uit de steigerbouw 2 situaties mee gemaakt die allebei op mij een levenslange gedachten gang en het niet vertrouwen van andermans kunnen heeft opgewekt.

1 persoon ging uit eindelijk dood en eentje was zwaar gewond mijn broer Rakesh en bij beide incidenten was de Nederlandse voorman niet instaat de situatie dus danig te beoordelen om aquedaat in te grijpen.Bij het dodelijk ongeluk verwees ik hem naar een onveilige situatie maar hij maande mij tot kalmte en deed er niets mee,ik voel mij nu toch levenslang betrokken en nu tegenwoordige tijd meld ik alles zelf maakt mij niet uit wie de voorman is ik over ruled men gewoon,bevalt het iemand niet stap ik in mijn auto en bel ik de directeur en/of hoogste manager.Niemand fucked meer met mijn hersens.Bij mijn broer legde de voorman een gebroken plank in circa jaartal 2003 over een kale frame 2,5 meter hoog over een andere plank.Mijn broer Rakesh trok precies die gebroken plank door en zag dat mijn oudste broer Aniel net arriveerde Rakesh wilde over de plank lopen die gebroken was en krak boem die viel en sloeg met zijn hersens tegen twee liggers en lag met epelepsie op de waterloze grond van het zwembad,hij piste in zijn broek en ik stond erbij keek er naar en moest huilen,tja dit is geen grap dit is echt fucked up.Gelukkig heb Aniel ervaring met epelepsie en wist Rakesh in de juiste houding te zetten er kwam een helikopter en 2 ambulances,Rakesh is eigenlijk nooit meer hersteld en ik nam toen zijn plek in bij mijn broers bedrijf,ik heb Rakesh een aantal keer het hoogste bedrag ooit aangeboden om mij te komen helpen met mijn bedrijf maar dit kind zegt gewoon tegen mij anno 2017 ben jij gek ik zal nooit meer met die modderschoenen in zo 1 risico volle baan voor geen ene cent.Ja uhhh het is mijn vak ik ben ook wel eens gevallen maar niet zo hard,wel kwam de inspectie mij toen de volgende dag zoeken maar lag ik thuis met kneuzingen maar ik denk dat ik altijd zou terug keren dat is mijn mentaliteit om het tegendeel te bewijzen.

Er is in 2001 zelfde soort situatie in Rotterdam steiger is circa 20 m hoog en 80 meter lang.In de ochtend was het donker 3 broers en weer 1 voorman en we gaan met de bouwlift met tasje boterhammen en al omhoog en ik bekeek al de platen tegen het steiger.We moesten de steiger afbreken voor de helft en en verder op het steiger verzamelen.Pauze 9.00 voorbij en 12.00 had ik honger en vertelde men ik ga friet halen en ik trakteer,en hup in de lift naar beneden,toen ik terug kwam zag in een aantal onderdelen niet op juiste plek zitten en zelfs ontbraken.Ik friet uitgedeeld en ging naar de voorman en die zegt Wiedjai hoelang doe jij dit werk.....je moet je bek houden en weer aan het werk zo,ik naar mijn broers gegaan en voelde me zwaar klote dus en ik mijn friet op eten en ging aan het werk.DE EERSTE 2 PLANKEN PAK IK EN LEG IK NEER EN HET STEIGER DOET KRRRRRRRK TIKTIK EN ZACHTJES BOEM BOEM.................gaat u mij geloven mijn ogen sprongen wijd open en begon te gillen hij gaat vallen kom weg kom weg en mijn broers kijken mij in mijn ogen en begonnen te sprinten over het steiger.Met de lift naar beneden en trokken een lint.Ik ging zitten op een stoep en zag binnen enkele minuten de hele steiger instorten.Ik had gelijk er ontbraken diagonalen en in de breedte 0,70 liggers en onder waar de platen zaten was helemaal geen breek liggers want een aantal duitse monteurs hadden het steiger gemonteerd maar door gebrek aan matrialen had men de onderste boven gebruikt.En zo kwam tv Rijnmond in mijn gezicht en vroeg mij een aantal dingen en ik staarde recht voor uit en glimlachte toen men vroeg of ik geschrokken was.Die avond kwamen 20 ploegen steigerbouwers om te kijken of ze het steiger konden weg halen maar de politie stond er ook en voerde de steigerbouwers 1 voor 1 af omdat er nog een straf open stond,ik dacht jeminee dat werkt dan toch ook niet.Ik heb die dag ook niet betaald gehad lekker bijdehand.

Uitgelichte berichten
Recente berichten