39 e verjaardag

Men zegt dat ronde getallen mooie mijlpalen zijn kwa leeftijd,ik ben geen schaap ik vind 39/29/19/9 mijlpalen dat is je laatste jaar in de 10 getallen.Men zegt Wiedjai kijk uit wat je post het kan jou straks achter volgen,ik wens u veel succes met mij achter volgen mij kun je toch niet in halen.Ik doe wat ik wil en alleen mijn vrouw kan mij tegen houden.Ik zeg wat ik denk en heb niets te maken met wat anderen vinden of willen.Dit is mijn leven en het is mij zo gegeven dat ik goed zelf kan bepalen wat wel en niet kan ik ben ik en ik ben uniek net als u bent .Vandaag leef ik als ik morgen sterf zal niemand er minder om geven,want dood is dood.In mijn leven heb ik gevochten geknokt gestreden en ontweken en vandaag geniet ik van mijn verjaardag en kijk ik terug en zie dat ik comeback na comeback na comeback na comeback heb gemaakt en ben trots op mij zelf en op mijn vrouw en ben dankbaar voor een ieder die mij geholpen heeft.Vooral ome Teus die mijn moeder en Rakesh onder zijn hoede heeft genomen heeft zodat ik vrij ben vol gas mijn eigen doelen te hebben behaald.God heb mij een speciale kracht gegeven,ik hoop dat ik daar nog lang van kan genieten.Zolang je eerlijk en oprecht bent en jezelf beschermt tegen slechte invloeden kun je het ver schoppen.Ik ben niet beter dan u maar ik probeer mij zelf wel te verbeteren.Ik ben niet de beste maar wil wel bij de beste horen.Ik hou van mijn vrouw en kinderen ik hou van mijn familie en ik hou van dieren ik hou van planten ik hou van de wereld en alles wat op de wereld groeit en ik hou van god.Bedankt dat ik deze dag kan vieren.

Uitgelichte berichten
Recente berichten