Mijn beste werknemer Migi Boss

Ik had 1 jongen in 2006 opgeleid Miguel Roosevalt en hij had het moeilijk en ik bleef hem begeleiden en praatte veel met hem en na een tijdje raakte hij een beetje in problemen hij kwam vast te zitten door problemen met zijn identiteit.Ik had een brief geschreven naar de rechtbank dat ik hem vast dienst zou geven en dat hij een goed persoon was.Deze man is nu de breedste rapper van Nederland Miguel Roosevalt aka Migi Boss.en de waardering geeft hij mij hij zegt Wiedjai het begon bij jou,die mentaliteit heb ik meegenomen en nu ben ik waar ik ben door dat,hij rapt hij bodybuild en hij wordt gepromoot door een suplementen verkoper zelfs heeft hij een eigen kleding lijn.Als ik hem bel staat hij altijd klaar voor mij en ik heb hem ook gezegd niets komt door mij.Het zit al in jou je had alleen iemand nodig om je de juiste richting op te sturen.Ik ben trots op hem en gun hem wat hij heeft bereikt,ik vraag hem nog steeds af en toe te komen werken en ik denk dat hij ook nog wel een keertje komt.Alleen zal ik dan wel een grotere auto moeten hebben deze heer is mega groot.

Uitgelichte berichten
Recente berichten