Echte vrienden.

Heb ik maar 1 iemand die ooit betiteld kan worden als vriend dan is het mijn jeugd maatje Robert Wisselink uit Aalten van 3 jaar tot nu heb ik contact met hem.Want wat heeft mij beschadigd als het hebben van vrienden dat gebeurde toen ik 15 was.Ik woonde in een flat op 4 hoog en voor ons was een flat 4 hoog met rechts boven in een man die last had van duivelse waanzinnen maar na hij medicijnen kreeg was hij weer een beetje normaal een aantal keren bestormde de politie zijn huis om hem af te voeren naar een kliniek,2 deuren ernaast woonde een jongen met wie wij omgingen en hij zei tegen mij kom gaan we bij hem chillen.Ik zeg ben je gek die man spoort niet,nee joh niks aan de hand hij is nu heel normaal.Ik zeg ok maar als hij gek doet gaan we weg,hij ok en we gingen bij hem op de bank zitten en hij deed de tussen deur op slot,ik dacht ok en hij zei doe maar je schoenen uit en ik dacht ok misschien wordt zijn vloer vies en zetten wij onze schoenen naast de bank en hij zette een 18+ film op en zei doe maar je broek uit.En ik pakte mijn schoenen trok ze aan keek naar mijn maat en zei we gaan.En mijn maat stond ook op en die man kwam en zei nee joh gezellig kijken.Ik zeg of je maakt de deur open of ik trap je ruit uit je deur maar hoe dan ook vertrek ik.Deze vent was ene graf kikker.Hij liet ons gaan en ik schold die maat uit het zweet stond me op mijn kop en zei je bent dom hij bood zijn excuses aan.Nu kwam het ene andere jongen was er wel vaak en zei ik krijg geld van hem maar de link kon ik toen niet leggen.En kwam hij bij mijn broer en mij(strijders uit de buurt) en zei ik heb achter de dijk met hem afgesproken en komt hij geld brengen kom mee dan krijg je een deel en sprak over duizenden guldens.We kenden deze jongen heel goed en ik zei tegen mijn broer nee Rakesh we gaan niet,deze man over wie hij het heb is gek en ik heb een slecht gevoel over dit.Maar Rakesh was vroeger een baas hij was mijn grote broer en hij beschermde mij en had nooit niets te vrezen hij was een leider en dat werdt zijn onder gang.Rakesh luisterde niet naar mij en die jongen bleef aandringen nee niets aan de hand we heb zo het geld dat geeft de man altijd,ik zeg Rakesh nee niet doen ik ga mijn kamer opruimen we gaan niet.Rakesh dacht niets kan mij gebeuren dus hij ging mee.Vanaf dit moment dat ik naar boven ging bestonden vrienden niet en nooit meer voor mij.Ze kwamen daar aan en die jongen zag de man trok 1 lange mes rende achter de man aan en stak hem 5 x in de rug de man viel en draaide op zijn buik en stak hem en trok de mes aantal cm omhoog.Rakesh stond en bevroor,de man rende de oude maas in en smeekte mijn broer de jongen mee tenemen en zei tegen mijn broer jij heb niks gedaan aljeblieft laat mij gaan.Mijn broer zei we gaan nu en de jongen zei hij moet dood en mijn broer zegt wij gaan nu en de jongen ging mee.Mijn broer kwam thuis en zat te staren en ik zei nou waar zijn de knaken dan.....hij vertelde het verhaal na een paar dagen en ik zei nee dit kan niet.De man was uit het water gekomen de Spijkenisse brug over gelopen en storte in elkaar.Spoed operaties hebben zijn leven gered en ik heb hem nooit meer gezien.Mijn ma ging voor het eerst op vakantie naar suriname met mijn broertje en wij 2 bleven thuis en mijn zus woonde 3 deuren verder.En een ochtend belde iemand aan ik deed open stonden 2 mannen en wilde mijn broer spreken ik zeg nee hij zegt ja wij zijn recherche roep hem.Ik deed de deur dicht en maakte hem wakker hij kwam beneden en stond in de woon kamer en staarde naar die dijk,en ik zei je weet waarom ze hier zijn he,het is nu klaar voor jou,en hij zei nee we weten niet wat er gaat gebeuren en ik zei nou ok later dan.Bleek dat die jongen om 06.00 door een arrestatie team uit zijn bed gelicht was en de man had alleen zijn naam genoemd en die jongen heb gezegd dat mijn broer erbij was vandaar dat alleen 2 recherches aan onze deur kwamen.Ik was nooit alleen ik was altijd met mijn 1,5 jaar oudere broer en nu was ik wel alleen.Nu begon aantal weken later de rechtszaak en tijdens de zaak moest mijn broer uit de rechtszaal en dat omdat de advocaat van die jongen info had die mijn broer niet mocht horen en men vertelde dat de jongen onzedelijk op alle fronten werdt betast en zo tot zijn daad kwam en kreeg 4 jaar cel met tbs poging doodslag,mijn broer werdt verweten niet naar de politie te zijn gestapt en kreeg 10 maanden cel straf medeplichting.Toen mijn broer hoorde wat er daadwerkelijk was gebeurd werdt hij helemaal gek en haatte die jongen zo erg(Rakesh was nu genaaid en de rest van zijn leven achter volgde dit hem)(hij wilde een goede vriend zijn).Hij vroeg mij te komen tijdens de bezoek dagen en ik zei nee,je bent mijn broer en als ik jou zie in een kooi dan gaat ik huilen.Ik schreef hem elke week een brief ik was na het overleiden van onze coach zijn geboren kindje coach/trainer/speler geworden van de B voetbal elftal en voetbalde ook zondag bij de senioren dus schreef mij rot.Toen mijn broer vrij kwam was hij verandert hij was 2 x zo breed en mentaal was hij niet meer mijn soul mate.Die betreffende jongen kwam na 6 jaar vrij en die sukkel kwam aan onze deur en mijn ma zei jongen ga snel weg en kom nooit meer terug,als hun jou hier zien lig je straks beneden,succes verder in je leven.Wij kwamen thuis en liepen een rondje in buurt maar hij had geluisterd en was vertrokken.Tijdens de jongen zijn detentie is zijn familie verhuist,in de buurt werdt gepraat en niemand wist de waarheid.Ik heb er verder niets mee maar het top punt dat men jou krachten kent en misbruik maakt van jou vriendschap zal mij niet meer gebeuren want ik heb geen vrienden en ben niemand iets verschuldigt.Als iemand mij een vriend noemt zeg ik je bent gevaarlijk mensen die mij een vriend noemen zijn gevaarlijk.

Uitgelichte berichten
Recente berichten