SBB en UWV Erkend.

Nu ben ik afgelopen tijd erkend,de SBB erkenning heb ik genomen omdat ik ook daadwerkelijk mannen opleid in eigen beheer.Maar ik maak geen gebruik van de subsidie omdat ik dat teveel romperslomp vind het voor elkaar te krijgen.Ook heb ik diverse gesprekken gevoerd met het uwv omdat bepaalde jongens bij mij een enkele dag werkt om zo wat extras te verdienen en van de straat af te zijn,ik heb dus niet met het uwv gesproken om subsidie te krijgen.Ik heb met men gesproken om te voorkomen dat mijn mannen na een jaar een schuld van 7000 euro krijgen omdat men soms werkt.Wel gaf men aan dat ik loonkosten voordeel kon krijgen maar dat weigerde ik omdat men dan minder geld krijgt dan dat het hoort,bij mij wordt hard gewerkt en ik wil geen onderscheidt maken tussen de jongens.Uwv houdt nu zelf maandelijks het geld bij de jongens in en regelen zelf de kosten voordeel en zijn mijn mannen behoed van schulden.Nu heb ik al veel jongens in eigenbeheer opgeleid en heb het veel van mijn tijd gekost en heb ik dus een plan door gestuurd rechtstreeks naar de staat.Omdat ik vind dat wat ik doe maatschappelijk de Nederlandse welvaart verder brengt en omdat werken met moeilijk lerende en mannen die echt in de slob zitten een zware taak is.Veel Rotterdamse jongeren krijgen niet de juiste steun en omdat ik aantal geholpen heb is de instroom nu zwaarder dan ik aan kan en vind ik het eigenlijk sneu voor men want de wil is er wel maar geen wegen omdat men extra hulp nodig heeft.Afgelopen maanden heb ik wel vaker in het nieuws gezien dat men dakloze jongeren en de echte benadeelde jongeren willen gaan opsporen en helpen.Wie goed doet goed ontmoet.Nederland beter maken doen wij samen.Oostblokkers laten werken vind ik niet erg wij zijn de eu,maar vergeet je eigen jongeren niet die de hulp echt nodig hebben en dan ook kunnen instromen in de arbeidsmarkt.

Uitgelichte berichten
Recente berichten