Mijn zoon Raoul Debipersad

August 24, 2019

Al een aantal jaren doet Raoul mij helpen met de administratie.Omdat hij eerst werkte bij de lidl als dozen scheuren en na een aantal weken dacht ik wat een onzin kan hij net zo goed mij helpen.Nu vroeg ik hem laatst of deed hem een aanbod ga je vca halen en werk soms mee krijg je een volkswagen up.Die jongen was als een raket over het dek ja natuurlijk en heb zo zijn vca gehaald en de wagen staat netjes voor de deur.Werk valt hem ontiegelijk zwaar dus is hij vooral bezig met de administratie en het helpen van zijn zusje die ook haar aandeel in de auto opeiste.1 ding is zeker Raoul is echt een geweldige broer ben trots op de jongen.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Rise up and take your stands again.

August 22, 2019

1/5
Please reload

Recente berichten

December 15, 2019

September 29, 2019

September 27, 2019

September 15, 2019

September 4, 2019

September 1, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

1980 Wiedjai Debipersad/steigerbouw/mijn werk

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon