Waarde bereikt van doelen in het leven.

In 2009 kreeg ik een kans bij Rojo Steigerbouw 1 van de grootste en sterkste steigerbouw bedrijven in Nederland,eindelijk kreeg ik een kans om mij te meten met hele sterke spelers.Bij Dutch Steigers kon ik toenderde tijd niet door breken op het hoogste niveau ik bleef hangen op een bepaald terrein en dat was heel vervelend.Bij Rojo kreeg ik de kans me te meten met de top en met Marcel en Schoonderwoerd en Ruud Davelaar kwam ik bijna tot het hoogste niveau,ik was snel degelijk en ik behoorde tot de vaste kern.Door gezeik met de belastingdienst en administratieve bepalingen van uit Rojo stapte ik uit.Met de belastingdienst kreeg ik een heren akkoord en ik dank de belastingdienst ervoor.De toenmalige inspecteur vertelde mij of je accepteert mijn aanslag of ik ga langs bij al die sterke bedrijven waar je voor werkt en ik wist dat ik in mijn recht stond en vertelde de inspecteur ga maar langs en krijg niks op je bord.En hij ging langs bij Rojo/Dutch/Broekesteigerbouw en men nam me dat niet in dank af.Heb ik daar schijt aan want ik kreeg onterechte aanslagen en ik laat mij niet bedreigen want dan knok ik terug met alles wat ik heb opgebouwd vloog ik in de aanval en belde de belastingdienst op en vroeg naar hun directeur die kreeg je natuurlijk niet aan de lijn en toen vroeg ik naar de leiding gevende van de betreffende inspecteur en vroeg haar of men ook clowns op leide want die inspecteur was een clown.Wat was ik boos en vroeg via via een gesprek aan op het kantoor en nam 2 fiscalisten mee.Mede dit liet mij uitstappen bij rojo men beperkte mij terwijl ik netjes altijd alle lasten betaalde en dat pik ik niet.Op het gesprek bij de belastingdienst die in 2 delen ging spraken de fiscalisten en de 2 hoge piefen van de belstingdienst en in het 2e gesprek spraken ze weer en onderbrak ik men en zei we schikken voor ……..bedrag en dit stopt nu,ik was van 2013 tot 2016 aan het vechten met de belastingdienst en ik was op.Men wuifde mij een beetje weg en na diverse emails ging cashtro bv geruisloos dicht en was ik na de betaling af van de hoofdpijn.De belastingdienst vraagt veel btw maar ik ben zeer tevreden met men en met alle mogelijkheden binnen Nederland.Dus ik vind dat ik niet geslaagd was binnen Rojo en bij Dutch de andere grootmacht was ik ook niet geslaagd.Bij mundo steigers en bij broeke steigerbouw kan ik zeggen dat ik behalve zeer goede contact met de directie een hele sterke band heb met beide bedrijven,het voelt zelfs als thuis komen zodra ik het kantoor in loop.Nu ben ik in 2017 opnieuw gestart bij dutch steigers met het doel mij te meten met de beste en te slagen om mij te scharen bij de beste en proberen met snelheid nu wel te door breken bij de top.Nu in 2019 kan ik zeggen dat Heer PETAR SENJIC en zijn staf mij voor het eerst in mijn leven bij een grote bedrijf mij zo goed te begeleiden dat ik voor het eerst heb kunnen aanklampen bij de beste en mij te kunnen meten met de beste,ik ben Petar Senjic en zijn staf daar zeer dankbaar voor en ik heb het gevoel dat er niets meer te bereiken is omdat ik vind dat ik nu over mijn top ga.Ik heb diverse bedrijven gesproken om mijn doel te gaan verleggen.Het enige is wel Joop Stijvers de planner van Dutch Steigers is zo een top vent die zo goed met mensen om gaat dat hij en Petar de reden kunnen zijn om te stoppen met mij zelf te bewijzen en mijn carriere uit te lopen bij Dutch Steigers.Want met hun had ik het eerste gesprek in 2017 en daar was het gevoel naar weerskanten zeer goed.

Uitgelichte berichten
Recente berichten