Inspecteur belastingdienst Rotterdam

Toen ik in 2017 opnieuw starte met mijn onderneming kwam de inspecteur bij mij langs.Hij bekeek mijn boekhouding en keek naar de foto s van mij kinderen op de muren en vroeg mij of het slim was om deze stap weer te maken.Ik vertelde hem goede steigerbouw contacten te hebben en dat dit mijn vak was.Hij zei tegen mij maar heer Debipersad u hebt een gezin en dit bedrijf gaat u op slokken.Dit wat hij zei heb ik erg gewardeerd hij heb ook gelijk.Ik heb hem toen gezegd dat ik ook kansen heb binnen de restaurants en broodjes winkels en dat ik gaat kijken om een switch te maken en die gecombineerde gedachte gaat ik nu bewerkstelligen.Maar veel mensen hekelen de belastingdienst en ik ben daar anders van mening het is hun werk en wij leven in een rijk land en daar moet betaald worden om aan de doelstelling rijk te blijven voldoen een ieder moet zijn eigen steentje bijdragen.Wij zijn allemaal mensen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten