Wat betekent ik wil het maken/ het ver schoppen.

July 30, 2019

 

Al meer dan 17 jaren roep ik telkens ik wil het maken,ik wil het ver schoppen ten koste van mijn eigen leven en mijn gezin heb ik jaren keihard gewerkt om iets te bereiken,ik legde de definitie van het willen maken verkeerd.Vandaag 3 dagen na mijn geweldige huwelijks feest samen met Mundo Steigers/Star SHL/Bloedbank Spijkenisse Sanquin/Huis artsen post Spijkenisse/Schoonfamilie/Familie en mijn lieftallig gezin,kan ik zeggen IK HEB HET SAMEN MET MIJN VROUW EN KINDEREN GEMAAKT.En niemand kan dat van ons af pakken.Die drang om het te willen maken en het verdriet in leven heb mij mijn eerste huwelijk gekost.Dus vanaf vandaag gaat ik leven zoals het hoort mijn gezin komt op de eerste plaats en ik gaat zorgen dat deze keer mijn boot niet zinkt.Ik ben alle bedrijven die mij van werk hebben voor zien zeer dankbaar en de mensen die mijn vrouw begeleid en opgeleid hebben op haar werk ben ook zeer dankbaar mede door hun ben ik vandaag op het punt en het besef gekomen dat wij het daadwerkelijk hebben gemaakt van niets tot de liefde die ik vandaag voel.Want dat is daadwerkelijk wat ik bedoel met ik heb het gemaakt het zorgzame gevoel en de wil om voor mijn gezin te zorgen de rest is niet belangerijk al hoewel op de 2e plaats alle rekeningen betaald moeten worden blijf ik proffesioneel en netjes.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Rise up and take your stands again.

August 22, 2019

1/5
Please reload

Recente berichten

December 15, 2019

September 29, 2019

September 27, 2019

September 15, 2019

September 4, 2019

September 1, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

1980 Wiedjai Debipersad/steigerbouw/mijn werk

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon