Praktijk opleider

June 13, 2019

Afgelopen maanden heb ik geprobeert erkenning te krijgen voor mijn werk in de afgelopen 20 jaren dat ik in mijn vak zit.Ik heb met veel plezier jonge mannen het vak geleerd en men kennis laten maken met het eerlijk verdienen van een salaris.Maar omdat ik ook ouder wordt en ik merk dat dankbaarheid ver te zoeken is heb ik mij bij diverse instanties aaangemeld om een echt tastbare erkenning te krijgen op alle fronten.Niet iedereen kan met moeilijk lerende en zoegenoemde achterstands mannen om gaan.Maar ik vind dat iedereen een kans verdient mits hij de wil en intentie heb om ook daadwerkelijk zijn best te willen doen.Afgelopen 2 jaren heb 9 jonge mannen het vak dusdanig weten over te brengen dat men dagelijks gewoon her en der kan werken en gewoon op een nette manier inkomen kan verwerfen.Ik ben trots op wat ik in mijn eentje heb opgezet en dat het ook geslaagd is als het om ontwikkeling en progessie gaat van mijn mannen.Ik ben nu SBB erkend en blijf mij dus richten op het opnieuw integreren van jonge mannen en het slijpen van mannen die denken het vak goed te kennen.Leren doen wij allemaal onze hele leven.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Rise up and take your stands again.

August 22, 2019

1/5
Please reload

Recente berichten

December 15, 2019

September 29, 2019

September 27, 2019

September 15, 2019

September 4, 2019

September 1, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

1980 Wiedjai Debipersad/steigerbouw/mijn werk

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon