Volledig onder narcose

Afgelopen woensdag ben ik voor het eerst volledig onder narcose gebracht in het Erasmus mc wel door de beste arts van het ziekenhuis ben ik behandelt.De weken voor mijn ingreep heb ik 80 uren per week gewerkt om binnen mijn onderneming geen achterstanden op te lopen en het was mij bijna gelukt het onmogelijke te bereiken maar omdat ik niets wilde afravelen heb ik dat doel niet volledig bereikt.Op de dag van opname werdt ik wakker en was ik zeer chagerijnig,ik mocht geen koffie met suiker en mocht geen fivit drinken.Nu was ik dus een echte brom beer.Mijn vrouwtje deed haar aller best mij te begeleiden en ik sprak geen woord.Ik maakte me zorgen om van alles en nog wat en ik ben thuis geen prater.We kwamen bij het ziekenhuis en men zette mij in het bed en mijn vrouw wenste mij succes en ging 3 uren beneden in haar auto wachten.Eerst kreeg ik plakkers op voor het bewaken van mijn organen en meete ze constant bloeddruk en zuurstof en suikers.Men prikte het infuus in en rolde mij een kamer verder in mijn bed.5 of 6 mensen spraken ze vroegen mij naam en geboorte datum en begonnen mijn linker arm en rechter arm vast te binden aan het bed.Ik dacht dus ok zo gaaat het ook met de elektrische stoel.Men vroeg of ik een droom had uitgekozen ik zei nee wat ik dacht wilde ik niet zeggen.Men spoot iets in mijn infuus en plaatste een zuurstof kap om min neus en mond en vroegen merkt u iets.Ik zei nee en voor ik 2x kon knipperen werdt ik 3 uren later wakker in een andere kamer.Men zag mij wakker worden en belde mijn vrouw,die vroeg wil je koffie of eten,ik zei nee mag ik mijn vifit en dronk hem op.Ik kwam over eind en zei ik wil nu naar huis we zijn klaar.De kamer bewaker zei nee u moet ff de arts wachten maar ik stapte uit bed en tolde een beetje en mij vrouw zei je moet eerst plassen ik zei ok kom gaan wij plassen en ik liep wankelend naar de toilet.plassen ging niet en ik liep terug naar het bed en vroeg mijn kleding en de kamer bewaker zei u moet ff wachten u bent net uit narcose.Ik zei waarom? ik ben klaar ik gaat nu naar huis en bedankt voor uw hulp.Ze knikte naar mijn vrouw en haalde de assistent arts die vertelde mij het is allemaal gelukt maar u moet nu voorzichtig zijn.Ik zei dank u wel ik gaat nu naar huis en wankelde zo het ziekenhuis uit de kamer bewaker riep nog na u bent een jonge god,mijn vrouw lachte en assisteerde mij naar huis.Ik ben een huis muis geen ziekenhuis bed bewoner.Ik vind de Erasmus mc een top ziekenhuis en ben men dankbaar voor de goede zorg.ik voelde mij eigen herboren en ik gaat alles doen hun werk niet te verzieken.Eigenlijk zouden ze mij elk jaar onder narcose moeten brengen en een infuus instoppen maar zonder ingreep dat maakt mij mank.Elke jaar mij eigen herboren voelen is wel ok.

Uitgelichte berichten
Recente berichten