Gezins leven mijn droom

Als je kiest om een vrouw te bezwangeren kies je ervoor ook daadwerkelijk voor het gezin te zorgen,no mather what.Een vrouw en jou kinderen mag je nooit in de steek laten.Het eer gevoel van jou eigen die je vroeger met man en macht verdedigde mag je in de prullenbak gooien,het enige eer gevoel wat je heb is het gezin en wat hun hartje harder doet kloppen.Een echte man moet altijd bedenken wat zijn daden zullen bewerkstelligen binnen het gezin.Ik heb zoveel fouten gemaakt maar ik geef het toe en ik werk er aan om mijn gezin gelukkig te houden.Ik tel niet mee ik ben een man die verantwoordelijk moet zijn voor wat ik ooit heb gekoesterd als mijn droom.Ik heb mijn droom en ben zeer tevreden ermee.Ik heb geluk en ben een geluks vogel en heb keihard gewerkt voor mijn geluk maar wordt het geluk mij ook gegund gelukkig.Een gezin leiden is het moeilijkste op aarde want alleen zijn is zo gemakkelijk en is de kortste weg.Ik dank god en dank alle mensen die achter mij staan om mijn droom te hebben bereikt.Nu nog ff sparen dan kan ik mijn x6 kopen die ontbreekt nog in mijn droom maar die is helemaal niet belangerijk maar wie niet boven natuurlijk denkt wie niet boven natuurlijk boven zich zelf kan uitstijgen en wie niet boven natuurlijk kan dromen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten