Suzuki Hayabusa


Na 6 maanden rijden op mijn eerste motor begon de motor te schudden en heb ik nagekeken wat het in hield.Als je motor schud kun je een front flip maken.Dat was de reden niet meer te rijden op die motor,mijn vrouw zei tegen mij kies dan een nieuwe motor,ik wilde dat niet vond het te duur.Tot ik de hayabusa zag en ging googlen en kwam bij een bijna nieuwe motor.Ik maakte een afspraak en ging naar motorport Rockanje voor een test rit.Ik dacht dat de motor kon vliegen,dus stapte met trillende benen op de motor en begon te rijden,het was de juiste motor voor mij.Toen ik terug kwam van de test rit vroeg ik de man of de motor begrenst was omdat hij niet vloog.Hij vroeg mij of ik gek was hij vertelde mij dat dit 1 van de snelste motoren was en dat de motor voorzichtig bereden moest worden,ik vertelde mijn vrouw thuis ik heb een motor gevonden zij wist niet wat voor ene motor het was.Toen ik hem in de tuin had staan vertelde zij mij dat dit geen tour motor kon zijn,ik zei nee dit is super sport en ze keek met gefronsde wenkbrouwen en vertelde mij maar wees voorzichtig wij houden van jou.Ik heb de motor nu een jaar en ben gek op deze motor het enige min punt is dat ik hem al 3 x stil staant heb laten vallen maar liever laat ik hem stil staant vallen dan wanneer ik over de weg rijd.De 3 x stil staant laten vallen hebben mij heel bewust gemaakt van het feit dat rijdend vallen geen optie mag zijn ik rijd berekent en denk na over elke actie die ik maak.De Suzuki Hayabusa genoemt naar een slechte valk is ook een echte valk.

Uitgelichte berichten
Recente berichten