Suzuki Hayabusa

May 26, 2019

Na 6 maanden rijden op mijn eerste motor begon de motor te schudden en heb ik nagekeken wat het in hield.Als je motor schud kun je een front flip maken.Dat was de reden niet meer te rijden op die motor,mijn vrouw zei tegen mij kies dan een nieuwe motor,ik wilde dat niet vond het te duur.Tot ik de hayabusa zag en ging googlen en kwam bij een bijna nieuwe motor.Ik maakte een afspraak en ging naar motorport Rockanje voor een test rit.Ik dacht dat de motor kon vliegen,dus stapte met trillende benen op de motor en begon te rijden,het was de juiste motor voor mij.Toen ik terug kwam van de test rit vroeg ik de man of de motor begrenst was omdat hij niet vloog.Hij vroeg mij of ik gek was hij vertelde mij dat dit 1 van de snelste motoren was en dat de motor voorzichtig bereden moest worden,ik vertelde mijn vrouw thuis ik heb een motor gevonden zij wist niet wat voor ene motor het was.Toen ik hem in de tuin had staan vertelde zij mij dat dit geen tour motor kon zijn,ik zei nee dit is super sport en ze keek met gefronsde wenkbrouwen en vertelde mij maar wees voorzichtig wij houden van jou.Ik heb de motor nu een jaar en ben gek op deze motor het enige min punt is dat ik hem al 3 x stil staant heb laten vallen maar liever laat ik hem stil staant vallen dan wanneer ik over de weg rijd.De 3 x stil staant laten vallen hebben mij heel bewust gemaakt van het feit dat rijdend vallen geen optie mag zijn ik rijd berekent en denk na over elke actie die ik maak.De Suzuki Hayabusa genoemt naar een slechte valk is ook een echte valk.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Rise up and take your stands again.

August 22, 2019

1/5
Please reload

Recente berichten

December 15, 2019

September 29, 2019

September 27, 2019

September 15, 2019

September 4, 2019

September 1, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

1980 Wiedjai Debipersad/steigerbouw/mijn werk

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon