2 keer trouwen met dezelfde droom vrouw uniek

Afgelopen week 26-02-2019 ben ik voor de tweede keer getrouwd met Zurika Kazim,en deze keer toen wij trouwden was het gevoel van geluk vele malen groter dan de eerste keer.De eerste keer smeet ik er direct circa 20000 euro tegen aan en was alles op de zelfde dag uigebreid druk en voelde verplichtingen omtrent het feest wat er direct tegen aan was geplakt.Deze keer trouwde wij op ons samen besluit gratis en zonder familie en kennissen.Alleen onze ouders en kinderen waren erbij,in een hummer limosine werden we gebracht naar gemeente Barendrecht waar wij plechtig trouwden.Ook de korte en krachtige ceremonie was meer speciaal dan de vorige keer toen we in de kerk trouwden.De woorden waren sterker en het bracht mij tranen in de ogen ik ben een gevoelige man die geraakt wordt door intensiteit van het leven en de dankbaarheid naar mijn vrouw is ook heel groot.We gaan een feest geven voor familie en kennisen en dat doen wij ook om onze dochtertje die de vorige keer in onze buik zat het gevoel van ouders die trouwen te bekrachtigen.Na ons ja woord hebben we thuis koffie gedronken en moest ik direct aan het werk en heb de gehele week en zaterdag gewerkt ook zij heb door de weeks gewerkt en ook op zaterdag en zondag dus onze momenten van vieren doen wij het gehele jaar in delen en op momenten het ons toe laat,geen verplichting maar op onze eigen manier.Wij zijn opnieuw getrouwd omdat wij ondanks alle problemen in ons leven er van overtuigd zijn dat wij toch bestemd zijn voor elkaar,onze vorige scheiding kwam door dat ik mentaal helemaal gesloopt was en dat ik dacht dat men beter af was zonder mij door verliezen en mijn fouten en mijn zwakte.Wat blijkt door verdere jaren heen is dat ik mij zelf moest vermannen.Zurika en de kinderen hebben mij altijd gesteund en hebben hun geloof in mij nooit verkwanselt of onder stoelen of banken gestoken.Zurika ging naar school en is furieus geslaagd op alle fronten en omdat zij zo sterk stond op haar eigen benen en ik bleef strijden op de achtergrond maar zag ik ene fout.Onze kinderen kwamen te vroeg op te veel eigen houtje te staan.We hebben vaak gesprekken gevoerd en ik moest een deel van Zurika der vetrouwen terug winnen want een man die bijna omvalt door stress is niet stabiel een gezin te ondersteunen,ik heb haar overtuigd dat ik wel altijd alle rekeningen heb betaald en dat zij afgelopen jaren wel mij financieel hebt ondersteund met de onderneming.Dus eigenlijk heb wij een kloof overwonnen en onbewust zijn we samen super sterk geworden.Zurika is een pittige dame die mij soms alle haren kan laten omvallen ze is niet gemakkelijk maar dat ben ik ook niet ze noemen mij soms thuis einreich maar ik ben gewoon serieus en denk aan alle rekeningen die betaald moeten worden en wij zijn beide bkr vrij door mijn financiele instelling,dat ik 83000 euro schuld heb dat staat op conto van het bedrijf en ik bekijk altijd hoe ik die lager kan laten worden,maar elk sterk bedrijf heeft schulden.Ik heb er voor gezorgd dat als ik morgen overlijd alle schulden worden afgelost en dat mijn gezin vrij van mij onderneming kan worden los gemaakt.Dus nu heb ik Zurika gvraagd de zorg van onze dochtertje en zoon volledig weer op haar te nemen en ik zal de hoofd kost winnaar zijn.Want wat heb ik aan een sterke onderneming als ik in prive niet het juiste doel heb om te ondersteunen en ons huwelijk heeft mijn wens en Zurika der wens bekrachtigd en we voelen ons intens gelukkig.Ik dank alle mensen die deel waren afgelopen jaren om ons te laten groeien en onze ogen open wijd maakten en ik bied mijn excuses aan die gene bij wie ik heb gezondigt dat waren kleine stomme fouten die niet beschadigend waren maar een man die fouten maakt moet kunnen toe geven en om vergeving vragen.Ik zal bewijzen en laten zien dat ik mijn gezin zal ondersteunen tot mijn dood en ik weet dat Zurika Debipersad-Kazim dat ook zal doen in voor spoed en tegen spoed,ook weet ik dat toen Zurika en ik elkaar ontmoeten zij meer had dan ik.Zij had een huis en ik alleen een rijbewijs en een wil.Wij hebben alles van de grond opgebouwd met de steun van onze ouders hartelijk dank ervoor.

Uitgelichte berichten
Recente berichten