Agenten

Vele mensen hekelen agenten.Ik niet vele hoor ik klagen dat men met een taser loopt ik niet.Vergeet niet dat een agent ook een gezin heb en dat hij kiest voor die baan om een ander te helpen.Je heb goede en minder goede agenten.Hou ene ding in gedachten ben je een persoon om de wet te overtreden wees dan een man ook om de consequenties te ontvangen.Stel dat uw moeder kind vrouw of welke familie lid dan ook in de problemen zit zijn de agenten als eerst daar om te helpen.Wij moeten respect hebben voor hulpverleners.Als ik kies om de wet te overtreden dan mag men mij taseren want dat is hun goed recht zich zelf te beschermen.Blijft u op de goede pad dan heeft u niets te vrezen.Als ik agenten zie dan voel ik mij veilig en als u zich niet veilig voelt ben u verkeerd bezig.U zal oogsten wat u zaait.Agenten zijn ook mensen en we mogen dankbaar zijn dat hun er zijn.Voor een loon je leven telkens op het spel zetten om een ander te helpen is een baan die wij moeten waarderen.Ik zelf heb op zijn hoogst 3 nachten in een politie cel gezeten in mijn 38 jaren en dat was omdat ik de wet in eigen hand nam om mij zelf te beschermen.De recherche haalde mij thuis op en zette mij in een cel hij wilde met mij praten en ik was boos.Ik vroeg de agent om een kussen en een laken zodat ik kon gaan slapen ik beroepte mij op mijn zwijg recht.De recherche was boos en gaf mij minder eten en ik mocht weinig luchten.De rechter liet mij gaan en bestrafte mij later.Ik vind de wet krom en daarom doe ik alles om niet met men in aanraking te komen.Zo blijf ik op de goede weg en zo heb ik geen last van de kromme wet.

Uitgelichte berichten
Recente berichten