Mijn Broertje niet in levende lijf maar levend in mijn hart en daad.

Afgelopen week liepen de tranen onderweg naar mijn collegas in rap tempo uit mijn ogen de gedachtes dat op maandag 3-12-2018 het 11 jaren geleden is dat mijn broertje Anand op 16 jarige leeftijd het leven in zichtbare oorsprong verloor door te verdrinken.De zaterdag ervoor aten wij 2 kop aan kop aan de eet tafel van mijn ma.Hij wilde zijn eten lozen in de prullenbak mijn ma snapte hem en dirigeerde hem terug naar de eet tafel.Ik lachte met hem en hij vertelde dat hij de eerste keer een bungalow zou bezoeken met vrienden.Dat was ons laatste gesprek in levende lijve.Hij wilde na het vallen van zijn telefoon in het water van een brug die maandag 03-12-2007 het water diepte meten met een stuk ijzer en een touw gebonden aan zijn fiets omstreeks 15.25.Op ene of andere manier kukelde hij in het water.Kwam 3x boven en verdween uit het aardse leven.Dit wordt nooit en zal nooit door mij geaccepteerd worden want het is niet te verdragen en het is in mijn ogen ook gewoon een diep verstopte en zeer pijnlijke zaak.Zijn gedachtes van het moment te water is voor mij niet eens iets om over na te denken.Soms wil ik van de zelfde brug af duiken om te voelen wat hij voelde maar iets houd mij tegen.Maar kga het zeker een keer proberen met omstanders die mij dan kunnen helpen mocht het fout gaan.Die dag 03-12-2007 was ik vroeg thuis ik ging een dutje doen zoals altijd omstreeks 14.15 en schrok wakker omstreeks 15.45.Ik voelde mij niet goed ging naar beneden en zag mijn vrouwtje en vertelde haar ik moet vandaag bij mijn ma eten.Ze vond het raar en zei maar waarom dan dat doe je normaal nooit.Ik zei weet niet maar kga nu ok.Ik reed door de straat van mijn ma zag de ambulance en brandweer nog staan en dacht ok.Ik reed door en bij mijn ma ging ik eten.Verhalen verliepen links rechts door het huis kreeg weinig info maar punt was hij zou gegleden zijn in een sloot en werdt verzorgt in het ziekenhuis.Ik ben een gek en was lacherig hoe dan is de eikel in het water gegleden het is al zo koud.Ik bleef na het eten op mijn stoel zitten en had het gevoel niet naar huis gaan blijf zitten en de ziekenhuis melde er zou een agent vragen komen stellen.Ze belde aan en kwamen binnen onze hondje Joey/Jay z piepte jankte als nooit te voren en ik liep naar de bank en ging zitten en de agent zegt.We heb een lichte jongen gevonden en wij denken dat het uw jongen is.Ik sprong van de bank en schreeuwde NEEEEEEEEEEEE dat kan niet ga weg van hier.Volgt u ons om te kijken we reden achter de agent aan en mijn broer vroeg mij kun je het aan.Ik zeg wat aan dat is hem niet idioot dat moet een marokaan of zo ene volk zijn want onze broertje was licht als een marokaan.We reden naar uitvaart goetzee waar ze alle zwerfers en verslaafden dumpen.Mijn ma ging voor de deur zitten met ome Teus en mijn broer Rakesh liep achter mij.Ik keek mijn ma aan en ze was sip ik stormde de kamer in keek van ver en riep opstaan verdomme op staan want zag hem liggen en zag zijn gezicht van ver.Ik voelde zijn voor hoofd het was zo koud hij leek te slapen ik vroeg de agent wie heb hem koud gemaakt hij gaat niet opstaan of wel wat doet hij hier wie heb dit gedaan maak hem warm maak hem wakker wat the fuck is dit.En ik storte in ik ging niet door mijn knieeen maar in mijn hoofd sloeg iemand mij knock the fuck out maar viel niet flauw het leven was weg op dat moment ik kwam in een waas.Anand werdt thuis opgebaard in zijn bed en elke dag ging ik halve dagen werken en het is het beste wat ik heb kunnen doen want ze heb de jongen gewassen voor gebeden en beter was ik er niet bij.Op de dag van zijn verstoppenis liepen we de aula gewoon uit handjes en excuses waren niet nodig dit was te pijnlijk om nog iemand zijn hand te schudden.Ik liep terug naar zijn verstop plek en het zand was al gegooid.Ik heb onderzoek gedaan voor mogelijke betrokkenen en daders via politie brandweer en ziekenhuis er waren betrokkenen maar niet met direct schuld en mijn respect is hoger dan mijn eigen ik alleen beter te laten voelen dus moest de zaak laten rusten voor ieders rust en verdriet.De dag na de verstoppenis stak ik een joint aan mijn hoofd draaide en ik draaide bijna door en kwam voor de keuze of nu stoppen met blowen of mijn ma gaat mij ook mij verliezen en ik koos voor mijn ma en vrouw en kind want Anand had dat gewild en Anand had gewild dat ik altijd mijn ma en vrouw zou steunen mijn vrouw was zijn beste vriendin hun hadden meer lol en de band was sterker dan met wie dan ook.Anand leeft in mij hij hield van mooie autos en motoren en altijd als ik een nieuwe heb rijd ik langs zijn verstop plek en verders ga ik er nooit heen het sloopt mij tegen een steen te praten ik praat liever tegen hem vanuit mijn innerlijk.Zijn ziel is met mij dat voel ik.Ik moet dit van mijn af typen ik heb nooit hulp gehad wel een x en wilde ik de psycholoog stompen want hij zei meneer u moet verder leven dit is nu voorbij.Ik stond op en vertelde hem nog ene woord en kga u stompjes verkopen dus ik kom nooit meer dag.Elke November speelt een film zich af en ik vecht ermee en hoe meer jaren verstrijken hoe erger het gevoel.Hij is te jong verstopt en December is een formaliteit geworden en dat mag niet.Mijn pijn mag niet ten koste gaan van mijn kinderen met sinterklaas met hun moeder de verjaardag op 06-12 hoe fucked up is het voor haar al.De jongen gaat plat op maandag 3-12 zij is jarig op 06-12 en we heb hem verstopt op zaterdag 8-12.Evenwicht in mijn leven had hij gewild hij was net zo zorgzaam voor mij als ik voor hem.Geen woord of daad zal mij beter laten voelen.Ik heb mijn leven in het verloop en ontmoet hem op mij eigen judgement day en zolang leef ik met de zelfde zorg als hij voor mij en anderen had en zo leeft hij voort niet alleen uit het hart maar ook met daad.See you at the Crossroads was altijd voorzichtig met u en dat was een fout.

Uitgelichte berichten
Recente berichten