Wat is een goede relatie.

Ik ben 16 jaar in omgang met de moeder van mijn kinderen.Ik heb jaren lang alles gegeven op mijn werk.Nu afgelopen jaren ging zij weer naar school en werkt zij ook.Wat ik op merkte is dat zij overdag druk was met de kinderen en s avonds studeerde en ze haalde alles in een korte tijd.Als zij werkt knalt ze erop los en ik vertelde haar of ze gek was.Doe nou eens rustig want je bent maar aan het rennen en doen dit is niet goed voor jou gezondheid.Ze heb in de omgeving van de kinderen grote stappen gezet.Ik zie mij zelf in haar door de jaren samen zijn hebben wij elkaars manieren van doen overgenomen.Wij zijn niet het zelfde maar nemen elkaars goede kwaliteiten over.Nu is het aan ons om er een evenwicht in te vinden en door te knallen naar een gezonde manier van leven.Ondanks alle ups en downs helpen we elkaar verder en dat is dus een goede relatie.Dat we soms gek van elkaar worden is oplosbaar het gaat in een relatie om het streven naar een gezonde levens wijze voor de kinderen en elkaar.Daar zullen jaren van verval in komen maar als je in de juiste relatie zit moet er een lijn van succes en rust in aankomst zijn.Dus streven naar die dag en werken aan elk aspect in het leven.Dus vandaag dank ik god dat ik in mijn leven mijn droom vrouw heb leren kennen.Wat ik afgelopen vrijdag ook tegen mijn top uitvoerder Ivo Senjic zei ben ik bevoorrecht dat ik überhaupt een droom vrouw ooit gevonden heb.En zal haar nooit laten vallen zelfs als we elkaar niet meer kunnen luchten.Zij blijft de moeder van mijn kinderen en zij verdient net zoveel steun als mijn kinderen.Ik ben veel afwezig ook door mijn bedrijfje.Maar als puntje bij paaltje komt zal ik er zijn.

Uitgelichte berichten
Recente berichten