De film american sniper

September 15, 2018

Soms heb een mens de bevoorrecht anderen uit hun vicieuze cirkel te trekken en hun een beter bestaan te geven.In mijn onderneming heb ik de steun gehad van grote aannemers die mijn doel ondersteunde.Wat ik niet verwacht had is de ondankbaarheid die bijbepaalde mensen groeit terwijl ik men volledig heb voor zien van kennis en overlevingswijze.Mijn wijze die mij tot de top gebracht heb.Wie een graf graaft voor mij mag weten dat ik hem een stukje dieper ga graven,ik leg er een plank op en loop er over heen.Mijn leven draait om mijn kinderen en mijn werk ik zal mijn doel niet opgeven.Een ieder is vervangbaar en ik dank mijn 7 werknemers die ik heb opgeleid en voor zien heb van de sterkste gaven in de steigerbouw,voor het slagen van mijn plan.De doelstelling is nu verplaatst naar het omturnen van werknemers naar zzp binnen mijn onderneming.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Rise up and take your stands again.

August 22, 2019

1/5
Please reload

Recente berichten

December 15, 2019

September 29, 2019

September 27, 2019

September 15, 2019

September 4, 2019

September 1, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

1980 Wiedjai Debipersad/steigerbouw/mijn werk

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon