Hoogvliet verandert van getto in succes

Je weet pas wat het is als je er gewoond heb.Als je altijd verteld werdt dat het niks met de mensen daar zou worden.Hoe fijner voelt het als je een deel was van iets en tot diegene behoort die het tegen deel bewijzen.Uit het niets door stoten tot het mooiste op aarde.Het kunnen verzorgen van je kinderen anderen meetrekken naar een beter doel en een kans weten te krijgen bij de grootste bedrijven uit Nederland.Het zat in mij maar heb toch altijd steun gehad van de moeder van mijn kinderen en de grote steigerbouw bedrijven en mijn moeder.Je moet altijd weten en blijven herinneren dat de paden naar succes niet blijven zonder grote verliezen.Meedogenloos volhouden en men danken voor de kansen die je krijgt.Dit jaar maak ik bij Dutch steigers onder Petar Senjic mijn beste jaar door en als ik bedenk waar ik vandaan kom.Ben ik gewoon erg dankbaar voor alles in het leven.

Uitgelichte berichten
Recente berichten