Hoogvliet verandert van getto in succes

June 24, 2018

Je weet pas wat het is als je er gewoond heb.Als je altijd verteld werdt dat het niks met de mensen daar zou worden.Hoe fijner voelt het als je een deel was van iets en tot diegene behoort die het tegen deel bewijzen.Uit het niets door stoten tot het mooiste op aarde.Het kunnen verzorgen van je kinderen anderen meetrekken naar een beter doel en een kans weten te krijgen bij de grootste bedrijven uit Nederland.Het zat in mij maar heb toch altijd steun gehad van de moeder van mijn kinderen en de grote steigerbouw bedrijven en mijn moeder.Je moet altijd weten en blijven herinneren dat de paden naar succes niet blijven zonder grote verliezen.Meedogenloos volhouden en men danken voor de kansen die je krijgt.Dit jaar maak ik bij Dutch steigers onder Petar Senjic mijn beste jaar door en als ik bedenk waar ik vandaan kom.Ben ik gewoon erg dankbaar voor alles in het leven.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Rise up and take your stands again.

August 22, 2019

1/5
Please reload

Recente berichten

December 15, 2019

September 29, 2019

September 27, 2019

September 15, 2019

September 4, 2019

September 1, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

1980 Wiedjai Debipersad/steigerbouw/mijn werk

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon