Werken om te leven of leven om te werken

February 4, 2018

Ik leef om te werken,ik probeer dus danig hard te werken om het verschil te maken en mijn stempel te drukken.Mijn gezin heeft weinig aan mij omdat ik altijd moe thuis kom en omdat ik thuis ook zoveel energie steek in mijn bedrijfje.Ik probeer om het soms om te draaien maar als ik dat doe verzwakt mijn onderneming en mijn onderneming zorgt voor het onderhoud van mijn kinderen en hun moeder.En ik heb een belofte ooit gemaakt hun nooit te laten vallen.En een goed leven aan hun te geven en die belofte zal ik na komen al zal het zelfs mijn relatie kosten.Ik ben een man van mijn woord en ben nooit niet klein te krijgen.Ik ben dankbaar dat mijn hoofd aannemers het fijne in mijn zien zodat ik altijd mijn onderneming zal kunnen voort zetten.Elke aannemer heeft een apart plekje in mijn hart en ik zal nooit vergeten wat de aannemers mij gebracht hebben.Al weet ik dat ik het zelf afdwing een echte kans moet je toch gegund worden.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Rise up and take your stands again.

August 22, 2019

1/5
Please reload

Recente berichten

December 15, 2019

September 29, 2019