Verschillende soorten van de mensheid,

January 21, 2018

Er zijn verschillende soorten mensen,je heb de normale mensen die werken en kunnen leven met een uitkering.Dan heb je de mensen die altijd werken zie ik als millitair.Dan heb je de mensen die streven naar een hogere positie die zie ik als marine.Dan heb je de zeer slimme werkende mensen baas boven baas die zie ik als commandos.Maar dan heb je diegene die naar buiten komen als iedereen thuis blijft.Wanneer er situaties zijn die andere afschrikken of die men boven hun macht vind verschijnen,dan diegene die dan nog opstaan zijn elite creme de la creme.Ieder zo zijn ding maar voor iedere tak moet respect zijn.In het leven heb je iedere vorm van mens nodig om de status van een wereld te vormen.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Rise up and take your stands again.

August 22, 2019

1/5
Please reload

Recente berichten

December 15, 2019

September 29, 2019

September 27, 2019

September 15, 2019

September 4, 2019

September 1, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

1980 Wiedjai Debipersad/steigerbouw/mijn werk

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon