Broedende zwanen in de tijd van elk jaar.

January 21, 2018

Elk jaar zijn er broedende zwanen en elk jaar zijn de mannentjes en vrouwtjes extra agressief.Vaak in mijn buurt zie je dan dat andere zwanen voorbij komen.Een aantal keren kwamen er zwanen in gevecht en staat de hele buurt te kijken en wat vinden ze het erg.Als ik langs kom loop ik naar huis pak mijn trekker uit de bad kamer en loop er naar toe.Ik plaats de trekker om 1 van hun nekken en trek ze uit elkaar,op dat moment kijken beide zwanen mijn aan en jaag ik hun uit elkaar.Vaak is de voorbij komende zwaan erg toegetakeld en dan loop ik achter hem aan tot hij uit de straat is.Ik heb vernomen dat zwanen een sterk herstel vermogen hebben maar ik kan niet kijken naar 2 vechtende dieren of mensen,tenzij het in de ring gebeurt maar in de ring vind ik dat alleen mensen mogen knokken dat is hun eigen keuze maar dieren leed daar ben ik zwaar tegenstander van.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Rise up and take your stands again.

August 22, 2019

1/5
Please reload

Recente berichten

December 15, 2019

September 29, 2019

September 27, 2019

September 15, 2019

September 4, 2019

September 1, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

1980 Wiedjai Debipersad/steigerbouw/mijn werk

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon