De werkende eekhoorn in de zomer.

Het verhaal van de 2 eekhoorns.De ene eekhoorn zat in de zomer op het strand,lachen gieren brullen en zat de andere werkende eekhoorn uit te lachen en vroeg waarom verzamel jij nu nootjes en waarom sjouw je al die takken.De andere werkende eekhoorn antwoorde ja straks is het winter en dan heb ik te eten en heb ik een warme hol.De ene eekhoorn verklaarde hem voor gek ....ok ga jij maar sjouwen ik ga lekker genieten.Toen de winter aanbrak lach alles onder sneeuw de ene eekhoorn lekker warm in zijn hol en de andere bibberde van de kou.Hey gaat het riep de eekhoorn vanuit zijn warme hol......Nou weet je ik heb wel een plekje voor jou en zo drong de gedachtes door,door werken in de zomer is zo slecht nog niet.Welkom in mijn wereld.

Uitgelichte berichten
Recente berichten