De werkende eekhoorn in de zomer.

August 11, 2017

Het verhaal van de 2 eekhoorns.De ene eekhoorn zat in de zomer op het strand,lachen gieren brullen en zat de andere werkende eekhoorn uit te lachen en vroeg waarom verzamel jij nu nootjes en waarom sjouw je al die takken.De andere werkende eekhoorn antwoorde ja straks is het winter en dan heb ik te eten en heb ik een warme hol.De ene eekhoorn verklaarde hem voor gek ....ok ga jij maar sjouwen ik ga lekker genieten.Toen de winter aanbrak lach alles onder sneeuw de ene eekhoorn lekker warm in zijn hol en de andere bibberde van de kou.Hey gaat het riep de eekhoorn vanuit zijn warme hol......Nou weet je ik heb wel een plekje voor jou en zo drong de gedachtes door,door werken in de zomer is zo slecht nog niet.Welkom in mijn wereld.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Rise up and take your stands again.

August 22, 2019

1/5
Please reload

Recente berichten

December 15, 2019

September 29, 2019

September 27, 2019

September 15, 2019

September 4, 2019

September 1, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

1980 Wiedjai Debipersad/steigerbouw/mijn werk

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon