Zwarte piet is onze vriend

Wie zet nou een kindervriend in het dag licht als slaaf van sinterklaas.Sorry maar dat slaat nergens op om zo laag te gaan denken.Misschien kon sinterklaas geen blanke mensen vinden om gratis cadeautjes te sjouwen en kinderen elk jaar op 5 December blij te maken.In plaats dat je zwarte piet eert en omhoog praat loop je hem te terroriseren en in een hoek te duwen van slaaf.Het is heel gemeen dat er mensen zijn die zwarte piet met slavernij en racisme betichten,hoe laag moeten wij nog zinken.Ken je geschiedenis en stop met dingen afschaffen waar je geen verstand van hebt.Hebt u een probleem met zwarte piet dan is dat jammer.Maar de definitie van zwarte piet is om kinderen blij te maken en ik vind voor de modernisering er wel een boer piet of een politie piet bij kan komen maar blijf af van zijn huidskleur,want hoe belachelijk ziet een rode een gele of een groene piet er uit en hoe raar is het om een witte piet te zien,kun je nagaan hoe de Nederlandse ras is om men nog te ge moet te komen,ik had u naar de psycholoog gestuurd en opnieuw naar school gestuurd met de lage denk wijze.Maar hoe dom en achtergesteld is uw denkwijze om zwarte piet te verbannen.Ik ben met hem op gegroeid en ik was soms wel bang voor hem omdat ik stout was maar ik hield van het sinterklaas feest zoals het altijd was.Denk positief en laat mensen die wel mee doen aan huidskleur verstrengeling niet winnen.Zet je beste beentje voor en overwin,uiteidelijk krijgt een ieder wat hem toekomt,maar stop met het verpesten en oproer te maken tijdens het sinterklaas feest denk aan onze kinderen wij bloeden allemaal rood.

Uitgelichte berichten
Recente berichten