Racisme voeden of overwinnen

Racisme is voor laag opgeleide en domme mensen.Ken de geschiedenis en eer de mensen die gestorven zijn om de slavernij te beeindigen.Die mensen die hebben gevochten om de slavernij af te schaffen zijn zowel blanke als zwarte.Je mag de slavernij herdenken geen probleem,je mag ook geschiedenis boeken herschrijven en de slavernij op scholen kenbaar maken.Maar toen de slavernij was af geschaft waren er al vele doden gevallen en was het mens ontbeerlijk,toch is er een positieve verandering gekomen blanke en zwarten hebben de vrede gemaakt.Vele landen hebben de grenzen open gezet om ons binnen te laten.Wie zijn wij vandaag om racisme nog te voeden.Alleen domme mensen en mensen die niks te doen hebben voeden nog aan racisme.Wij mensen hebben allemaal een kans als je goed leert en hard werkt is er altijd een plek ergens om te werken en voor jezelf te zorgen.Geef je dromen nooit op en blijf beleefd en knok voor wat je waard bent.Jou en mijn ouders hebben niet voor niets de zeeen overwonnen om ons hier te laten verzwalken.Wij moeten dankbaar zijn voor het leven en we moeten die mensen die gestorven zijn voor onze vrijheid laten zien dat men niet voor niets gestorven is.En dat die blanken die de slavernij hebben beeindigd er goed aan hebben gedaan want zeg nou zelf het had ook anders kunnen aflopen.En het grootste ijk punt is dat de eerste mensen volgens de geschiedenis uit Oost Afrika kwamen,dat wil dus zeggen dat de eerste mensen zwart waren en door dat de mensheid naar Europa vertrok er in het dna iets is verandert van die zwarte mensen.Omdat er in Europa niet veel zon was is de blanke huid ontstaan.Dus eigenlijk is de mensheid 1 grote familie.En was de slavernij eigenlijk een oneerlijke opzet die gelukkig is beeindigd.

Uitgelichte berichten
Recente berichten