Kijk in de spiegel voor je oordeelt

July 8, 2017

Mensen wijzen vaak met de vinger om een ander te beoordelen,zo wijst men ook vaak naar mij.Vandaag meld ik u"You need people like me so you can point the finger and say thats the bad guy"Zolang de mensen om mij heen en dan doel ik op mijn naasten weten dat ik oprecht ben en nooit iets doe voor eigen gewin dan mag u lekker blijven wijzen.Zolang mijn naasten weten dat ik alles doe om hun beter in het zadel te krijgen mag u lekker blijven wijzen.Zolang mijn naasten weet dat ik keihard voor hun werk mag u lekker blijven wijzen,terwijl u wijst inplaats van naar u zelf te kijken ben ik met mijn naasten alle 10 stappen verder.Oordeel pas als je daadwerkelijk het hele boek hebt gelezen.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Rise up and take your stands again.

August 22, 2019

1/5
Please reload

Recente berichten

December 15, 2019

September 29, 2019

September 27, 2019

September 15, 2019

September 4, 2019

September 1, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

1980 Wiedjai Debipersad/steigerbouw/mijn werk

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon