ABOUT US

Ik wil de gedachten van god kennen en de rest is bijzaak.

Wiedjai Debipersad is een onderneming die ontstaan is door zijn broers Aniel Debipersad en Rakesh Debipersad.Onze verstopte diamant en jongere broertje Anand is er niet meer in levende lijve maar leeft voort in onze hart.In 2005 ben ik mijn onderneming begonnen omdat ik mijn plafond bij mijn broers bedrijf Debi steigers bereikt had,verder groeien kon toen niet meer.Ik heb in de afgelopen 13 jaren alle zweepslagen gekend voor het runnen van een onderneming.Dit jaar zie ik mijn onderneming niet meer als een bedrijf maar als een opleidings instituut voor jonge mannen die op dit moment geen kans krijgen in de samenleving.Behalve dat ik men de kunsten van de steigerbouw leer schaaf ik de mentaliteit weergaloos aan zodat als men mij verlaat hun sterker in de samenleving staan.Ik probeer wajongers uit hun wajong te halen en jonge mannen in de bijstand uit hun bijstand te halen.Als men mij verlaat zijn ze instaat bij elke steigerbouw bedrijf binnen te wandelen en volledig gecertificeerd en met een kennis van jewelste het verschil te maken.Ik ben niet een persoon die subsidie vraagt aan de staat om mensen op te leiden ik doe alles uit eigen initiatief.Ik zie mijn onderneming nu als een steentje bijdragen aan de Nederlandse samenleving.

Mijn dank voor mijn carriere gaat uit naar Debi steigers,Mundo steigerbouw,Post steigerbouw, Rojo steigerbouw,Broeke steigerbouw  en diegene die mij nu een ultieme kans gegeven heeft Petar Senjic van Dutch steigers en zijn staf.

Mijn dank gaat ook uit naar de moeder van mijn kinderen Zurika Kazim het is niet makkelijk met een man te leven die 250 % inzet vertoont op zijn werk en thuis komt als een wrak,elke dag 14 uren bezig is met zijn werk en de knop thuis niet kan omzetten.Ik heb alles uit mijn carriere gehaald maar jij betaalde de prijs.Mijn respect heb je.

Deze onderneming is niet op zoek naar werk,wel zoeken wij uitdagingen en melden wij ons aan om onze kunsten te vertonen.

                                                                                      We get the job done.

Als je werkt, ben je een fluit door wiens hart het fluisteren van de uren in  muziek verandert....En wat is werken met liefde? Dat is de stof weven met draden die uit je eigen hart zijn getrokken, alsof je liefste die stof zal dragen.....

                                                                       

                                                                                       Wiedjai Debipersad.

SERVICES

1ste monteur steigerbouw

In 2013 heb ik deze cursus afgerond.En in 2018 heb ik deze cursus positief herhaald.

Toezichthouder steigerbouw

In 2007 heb ik deze cursus afgerond,om mijzelf te blijven ontwikkelen.

Inspecteur Steigerbouw

In April 2018 ben ik gestart met de cursus,ik ben geslaagd en ben er zeer trots op.De hoogste trede van de steigerbouw te hebben behaald.